Menu
Your Cart
ΛΟΓΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΚ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ (210-4610334) ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Ή ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ (ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ).

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.  

SHIMANO

Κωδικός: 2171 Κατασκευαστής: SHIMANO
Η έκδοση περιλαμβάνει  φρένο Instant Drag. Με αυτό τον τρόπο η Shimano προσφέρει ένα εξαιρετικό μηχανισμό σε πολύ προσιτή τιμή. Τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι: Aero wrap ΙΙ, 2 speed oscillation, ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου , Biogrip,σφυρήλατη πομπίνα αλουμινίου τύπου AR-C, Instan..
125,00€
Κωδικός: 2151 Κατασκευαστής: SHIMANO
Το Aernos FB θέτει νέα πρότυπα στην δημοφιλή σειρά P4. Για πρώτη φορά ένας μηχανισμός P4 διαθέτει X-Ship γρανάζια ,τεχνικό χαρακτηριστικό πολύ πιο ακριβών μηχανισμών Shimano. Αυτή η προσθήκη μεγιστοποιεί την απόδοση του μηχανισμού και κάνει το Aernos κατάλληλο για διάφορες τεχνικές ψαρέματος .Ο κορμ..
145,00€
Κωδικός: 16 Κατασκευαστής: SHIMANO
Το νέο κορυφαίο μοντέλο της Shimano στην σειρά P4. Ο μηχανισμός παρουσιάζει εξαιρετική αντιστοιχία ποιότητας – τιμής. Με εντυπωσιακό φινίρισμα σε κόκκινο χρώμα το Aernos είναι εφοδιασμένο με σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά της Shimano , όπως τα Dyna-Balance AR-C spool και Varispeed, τα οποία συνήθω..
150,00€
Κωδικός: 54600 Κατασκευαστής: SHIMANO
 Το Aernos FB θέτει νέα πρότυπα στην δημοφιλή σειρά P4. Για πρώτη φορά ένας μηχανισμός P4 διαθέτει X-Ship γρανάζια, τεχνικό χαρακτηριστικό πολύ πιο ακριβών μηχανισμών Shimano. Αυτή η προσθήκη μεγιστοποιεί την απόδοση του μηχανισμού και κάνει το Aernos κατάλληλο για διάφορες τεχνικές ψαρέματος. ..
156,00€
Κωδικός: 400012 Κατασκευαστής: SHIMANO
Η Spinning έκδοση του Aero Concept έχει σχέση περιστροφής 4,8:1, που μας επιτρέπει  να δώσουμε  την επιθυμητή ταχύτητα στο τεχνητό  δόλωμα μας ώστε να δελεάσουμε τα ψάρια του γλυκού νερού ή της θάλασσας. Το μοναδικό σχήμα του μηχανισμού το καθιστά ιδανική επιλογή γι’αυτούς που θέλουν ..
220,00€
Κωδικός: 811032 Κατασκευαστής: SHIMANO
Διαθέτει την τεχνολογία X-SHIP που του χαρίζει υψηλά περιθώρια ακαμψίας με αποτέλεσμα να έχει τεράστια αποθέματα δύναμης κατά την ανάκτηση ,απόλυτα καλύτερο τύλιγμα της μισινέζας και εξαιρετική απόδοση σε σκληρές συνθήκες. Ο συνδυασμός με την τεχνολογία INSTAND DRAG μας επιτρέπει γρήγορη προσαρμογή ..
550,00€
Κωδικός: 911040 Κατασκευαστής: SHIMANO
Το Aero Technium 12000 XTB MGS είναι το απόλυτο εργαλείο για  αποστάσεις  ρίψης για όσους θέλουν το καλύτερο. Είναι ένας μηχανισμός σχεδιασμένος χωρίς συμβιβασμούς και κυριολεκτικά περιλαμβάνει το καλύτερο από όλα που η  Shimano έχει να προσφέρει σε ένα κομψό φουτουριστικό σώμα που έχ..
686,00€
Κωδικός: 2173 Κατασκευαστής: SHIMANO
Βελτιώσεις στο λόγο μεταβολής του κορμού κάνουν την τιμή του μηχανισμού να μοιάζει πολύ μικρή για την αξία του. Η χαμηλή τιμή της σειράς ALIVIO δεν σημαίνει και χαμηλή ποιότητα, αντιθέτως, οι μηχανισμοί ψαρέματος της Shimano είναι αξιόπιστοι και ανθεκτικοί στο πέρασμα του χρόνου με εξαιρετική συμπερ..
85,00€
Κωδικός: 2183 Κατασκευαστής: SHIMANO
Η Shimano παρουσιάζει τον μηχανισμό Baitrunner με μπροστινά φρένα 4000 που ανήκει στην υψηλή τεχνολογική πλατφόρμα. Η κατασκευή ενός αξιόπιστου, με υψηλή απόδοση Baitrunner σε μικρότερα μεγέθη, ήταν δύσκολος στόχος… και πραγματοποιήθηκε. Με χωρητικότητα 160 μ και 260 μ μισινέζας 0.25mm, έχει κορμό κ..
104,00€
Κωδικός: 2185 Κατασκευαστής: SHIMANO
Το χρώμα του κλασσικό μαύρο και η μπομπίνα XT7 ασημί, το μοντέλο ST είναι εξοπλισμένο με περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά από ότι προβλέπει η κατηγορία τιμής που ανήκει. Το στρώσιμο της μισινέζας γίνεται με σύστημα Varispeed στο οποίο ένα οβάλ και ένα τετράγωνο γρανάζι, σχεδιασμένα σε υπολογιστή, ..
62,00€
Κωδικός: 2186 Κατασκευαστής: SHIMANO
Με χρώμα κλασσικό μαύρο και μπομπίνα ΧΤ -7 ασημί, το μοντέλο ST είναι εξοπλισμένο με περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά από ότι προβλέπει η κατηγορία τιμής που ανήκει.Το στρώσιμο της μισινέζας γίνεται με σύστημα Varispeed στο οποίο ένα οβάλ και ένα τετράγωνο γρανάζι, σχεδιασμένα σε υπολογιστή, συνερ..
115,00€
Κωδικός: 2187 Κατασκευαστής: SHIMANO
Για να είναι ένα ψάρεμα επιτυχημένο πρέπει εκτός από την ικανότητα, την τεχνική και την τύχη του ψαρά, τα εργαλεία να εμπνέουν εμπιστοσύνη. Και εμπιστοσύνη σημαίνει να μπορούν να ανταποκριθούν επάξια ακόμη και αν χρειάζεται να φτάσουν στα όρια. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί προσπάθησαν να παρουσιάσουν ..
203,00€
Κωδικός: 747 Κατασκευαστής: SHIMANO
Αυτός ο μαύρος μηχανισμός με κίτρινες πινελιές θα εκπλήξει πολλούς ψαράδες παγκοσμίως! Απλός αλλά αποτελεσματικός μηχανισμός με Instant Drag σε πολύ προσιτή τιμή διαθέσιμος σε 7000 μοντέλο. Αυτό είναι το Beastmaster XSA. Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά…. Ο μηχανισμός μι..
115,00€
Κωδικός: 711025 Κατασκευαστής: SHIMANO
Για τους ψαράδες που θέλουν έναν εξαιρετικό μηχανισμό σε πολύ καλή τιμή για ψάρεμα στη Θάλασσα, το Biomaster SW-A είναι η επιλογή. Ο συνδυασμός του μοναδικού συστήματος γραναζιών X-Ship με 6 υψηλής ποιότητας Shimano A-RB ρουλεμάν και ένα ρουλεμάν roller αποδίδουν καταπληκτική δύναμη και αξιοπιστία. ..
426,00€
Κωδικός: 2195 Κατασκευαστής: SHIMANO
Το νέο Biomaster XTB διαθέτει το μοναδικό σύστημα Baitrunner που δίνει την δυνατότητα αλλαγής από ελεύθερο σε προ-ρυθμισμένο φρένο εύκολα και αβίαστα. Εφοδιασμένο με 3 ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου συν το roller bearing και κάρτερ λαδιού συντήρησης για εύκολη λίπανση προσφέρει εξαιρετική λειτου..
188,00€
Κωδικός: 2200 Κατασκευαστής: SHIMANO
Το Catana RB είναι εφοδιασμένο με δύο ανοξείδωτα ρουλεμάν και ένα roller bearing που προσφέρουν ομαλή λειτουργία που συνήθως βρίσκεται σε ακριβότερα μοντέλα. Διαθέτει Dyna Balance για απαλότητα στη λειτουργία και Super Stopper II για απόλυτο έλεγχο των φρένων. Το Catana 1000RB είναι ένας απόλυτα ισο..
58,00€
Κωδικός: 2201 Κατασκευαστής: SHIMANO
Το εντυπωσιακό φινίρισμα του Catana FB σε κόκκινο χρώμα θα σας ενθουσιάσει. Διαθέτει δύο ανοξείδωτα ρουλεμάν και ένα roller Bearing που προσφέρουν ομαλή λειτουργία που συνήθως βρίσκουμε σε ακριβότερα μοντέλα. Στον βασικό εξοπλισμό του μηχανισμού υπάρχει μπομπίνα αλουμινίου η οποία σας δίνει την δυνα..
60,00€
Κωδικός: 751 Κατασκευαστής: SHIMANO
Το μοτέρ περιλαμβάνει 2 ανοξείδωτα ρουλεμάν και 1 roller bearing που σας προσφέρει ομαλή λειτουργία που συνήθως θα συναντήσετε σε ακριβότερα μοντέλα. Στον βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνει ελαφριά μπομπίνα Αλουμινίου ARC-Spool γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για μισινέζες και νήματα. Το Catana FB εί..
64,00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 83 (4 Σελ.)
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας στο κουμπί "X" αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.